Thursday, February 9, 2012

hari keluarga at PANTAI PUTERI , MELAKA

salam .

hari keluarga neh da lama dah .
tapi baru hari neh nak post .
dekat 2 bulan yang lepas . 
almaklumla , saya kan seorang yang sibuk . 
haha . (^.-)

tengok je lah gambar2 kat bawah neh .
memang seronok !

ni waktu pendaftaran .
saya ni memang muka penyambut tetamu .
tugas saya pun sambutlah tetamu-tetamu yang datang .
tetamu pun pekerja RPSB jugak . 
haha . (^.-)
nampak tak saya mana satu ?
tak ?
nasiblaaa . 
siapalah saya . 
sedihhhh .! (^.^)

habis pendaftaran , masing-masing bawak anak mandi kolam kat belakang hotel .
anak taknak kalah . 
masing2 comel .
gerammmmmm ..!!

ni pulak bilik kitorang .
memang sejuklaa .
seronok pun seronok .
yelah , ta pernah tido dalam hotel free .
haha .

.DINNER TIME .
kitorang buat aktiviti ' teka perbuatan kawan '
oke , meja saya tak menang .
tapi seronok sangat .
dengan staff-staff yang sporting .
memang BESH .
banyak yang dapat teka .
saya pun jon gak . 
kena wat gaya 'cicakman' , cuba korang bayangkan acamane saya buat gaya tu ngan dress yang saya pakai . 
haru .! 
haha .

ada orang menyanyi . 
tapi bukan pertandingan la .
sesiapa yang suka menyanyi di alu2kan .
kebetulam ada ramai artis menginap at hotel puteri tu .
tapi sempat bergambar dengan along rajalawak je .
dia perkenalkan diri dia as 'aaron aziz' .
haha .
ternampak sam bunkface,didie alias,enot ngan black .
tak sempat amik gambar , malu .
(^.-)

ni lah pemenang bg pertandingan kanak2 paling comel .
dari kiri 
RANIA ARDILA (1), 
FARISH (2),
IKHLAS SOLEHA (3) .
comel kan mereka neh . 
kalau mak-mak diorang bace neh , habis saya .
tak mintak izin pun nak masukkan gambar diorang neh .
erkk . maaf yea kak anis, kak ros n kak ija.
pinjam muka anak sekejap yea .
(^.-)

neh pulak pemenang cabutan bertuah .
dari kiri ,
no1 (televisyen 42inci)
no2 (blackberry playbook)
no3 (PSP)
yea , saya dapat PSP . 
buntu kejap , sebab tak pernah main psp .
tak tau macam mana nak main .
haha .

. SARAPAN TIME .
nampak ta tu , kawan saya lagi . 
haha .
sedap laa .
boleh tahan makanan dia .
kalau tak fikir pasal nak bersenam , kompem amik banyak-banyak lagi lauk .
haha .

oke , senaman time .
baru pas sarapan , terus senam robik . 
pas uh wat aktiviti biasa hari keluarga .
lari dalam gelung rotan , lari dalam guni , cari selipar berpasangan , banyak lagi .
kanak-kanak pulak letak bola dalam susu, lari cari ibu bapa, isi pasir dalam botol .
tengok kerenah masing-masing rasa kelakar je.
sangat seronok .
semua sangat sporting . 
rasa macam keluarga sendiri .

 inilah keluarga office saya .
entah bila boleh ada hari keluarga lagi .
mintak-mintak tahun depan ada lagi.
seronok sangat .

ahaaaa .
anak-anak dara .
dalam office tu semua da kawen .
kami-kami beempat je ta kawen lagi.
tapi , masing-masing da di taken . 
yang tengah tu , akan kawen bulan 4 ni .
lagi sorang tak dapat datang hari keluarga sebab ada kelas .
kalau ada dia , mungkin makin kecohla hari keluarga untuk 4 dara neh . 
haha  . 
(^.-)




nota mata : 
bila hati nak rasa tenang macam air laut yang selalu tenang ??







2 comments:

najmi^^ said...

wuu~ best tol ari keluarge cam uh..dpat ps3..lolz

najmi^^ said...

update2..la..haha

banyak lagi cerita ....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...