Wednesday, November 9, 2011

saya jumpa adnan sempit ..!!

salam ..

disebabkan saya punya beg duit da koyak rabak .
( oke , bukan saya punya . kakak punya tapi saya pakai . bukan pinjam oke . haha )
saya pun pegilah klcc .
ingat nak beli beg dompet kat lovely lace je .
beg dompet kat situ comel-comel .
jalan punya jalan , 
si Mr H kata nampak 'adnan sempit' 
saya pun pusing ......

saya : " mana ?? mana ??"
Mr H : " da jalan da .. "
saya : "jomla kejar ... "
Mr H : "malaslah .."

huh , kecewa sekejap  .
pastu , kitorang jalan-jalan lagi .
sambil jalan , saya membebel je .
sebab tak dapat amik gambar dengan Sam .
membebel je .....
bla~bla~bla~bla ..
tengah syok membebel , 
Mr H potong .......

Mr H kata : " tu Sam .. "
saya : "mana ? mana ?" 
( siap berpusing n hampir nak langgar orang belakang sebab nak tengok Sam )
Mr H : " Sam lalu sebelah pun ta perasan .. entah ingat ape ntah .."
saya : "hehe .... nak amik gambar ngan Sam..."
Mr H : "Jom ..."
saya : " haaa ....? "

Sam tengah beli Auntie Anne , 
ada makcik tegur Sam , ramah je Sam tegur and salam ngan makcik tu ..
 Mr H tegur pastu cakap nak amik gamba ....

sam : " bolehhhhhh ...!!"

sementara tunggu Sam bayar kat cashier ,

kawan Sam : " Sam berjambang pun boleh kenal kan ?? "
Mr H : "eyh , mestyla kenal .. "
saya : senyummmm . ( nak cakap ape ? sah2 Sam lalu sebelah pun tak nampak )
haha
kawan Sam : " biar saya ambikkan gamba .."
saya dan Mr H : senyummmm .. (bagi kamera terus)

Sam da siap nak bergambar ,
saya teruja sekejap ..
hati da berdebar-debar ..
amik posisi .
saya ngan Mr H , taknak terlepas dari berdiri sebelah Sam .
( saya ngan Mr H terpisah sekejap . ahhh , takpe . janji dapat amik gamba ngan Sam )

klik ..!!

tadaaaaa ...
hensem weyh .
nampak bersih suci je muka dea walaupun berjambang .
pastu kitorang salam Sam . 
Sammmmm , awak sangat sporting .
saya minattttt awak and support lakonan awak .
terima kasih Sam sebab sudi amek gamba dengan kami ..
(^.^)
Terima kasih jugak pada abang yang tolong snapkan gamba kami .

lepas tu kitorang sambung balik jalan-jalan kat klcc .
cari kedai lovely lace yang da bertukar tempat .
nampak sangat da lame tak jalan ke klcc .
sampai kena tengok peta location kat tepi escalator .
sampai-sampai je kat lovely lace ,
pilih purse .....
lame jugaklah ....
saya bukan cerewet tapi , ta berkenan ngan warna ..
saya bukan suka warna-warni .
cuba di elakkan .
hasil dea , saya pilih yang ini ....

oke ta ?
saya cuma suka warna ...
hitam , putih, kelabu , coklat dan biru

cerita saya sampai kat sini . 
(^.^)saja nak tepek sekali muka saya kat sini .
wehuuu~~
tengss kat sesapa yang baca .


notamata : terima kasih kat Mr H sebab teman walaupun perut awak tengah sakit denyut-denyut waktu neh .  i love you sayang .. (^.-)

5 comments:

Woofer Storm said...

best tu leh jumpa adnan sempit..tapi lagi ensesem mr h tu..heee


folow sini^^

..iNurqa .. said...

@Woofer Storm adnan sempt lagi hensemmmm~~~ haha .

sis92 said...

hehe eksaited

aritu sis jumpa fizz fairuz :)

..iNurqa .. said...

@sis92 op kosss sangat eksaited .. minat o000 .. (^.^)

..iNurqa .. said...

@sis92 op kosss sangat eksaited .. minat o000 .. (^.^)

banyak lagi cerita ....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...