Tuesday, November 8, 2011

cer teka , nie hari jadi siapa ....?

salam .

hari neh ada jemputan hari jadi ,
tugas saya dengan kakak saya adalah beli dominos pizza kat ampang point .
sementara tunggu dominos pizza siap ,.
saya dengan kakak pegi la melalak at karoke kat atas tu .
haha . 

sambil menyelam , minum air  . ( jangan sampai lemas yea . )

bila si kawan da kol tanye pizza , 
kitorang pun turun .
amik pizza yang da siap awal .
kitorang je lambat turun .
haha .
kitorang pun pegilah rumah kawan tu ,

sayang betul si ayah kat seseorang neh .
jom tengok gambar hari jadi .


ALLAH selamatkan kamu ..
ALLAH selamatkan kamu ..
ALLAH selamatkan 'mas' ..
ALLAH selamatkan kamuu ..

si ibu dan si anak tengah tiup lilin .
dua kek untuk seorang babe .
korang ade ?
haha
lilin da tiup ,
masa untuk sepahkan rumah pulak..
habis diorang letupkan ape bnda ntah yang bersepah tu .
tatao la nama dia .
soriii~~~ 
antara menu pulak .....
dominas 4 kotak .
kepsi 80 ketul ayam .
 mihun , pulut , rendang , tembikai .
air mesti ade .
op kossss ..!!

neh minah-minah sibuk .
asyik bergambar je .
takda kerja laen .
haha
kami lagi ,
tapi kali neh dengan si ayah yang penyayang .
( abang , da puji neh bagi kepsi satu bakul tao )
kami lagiii ~~~
weeee~~


ramai jugaklah yang datang .
dekat 49 orang .
memang meriah .
da lame ta jumpa , rinduu ..
tapi ikotkan , rumah ta jauh mane pun . 
jalan kaki pun boleh sampai .
tapi masing-masing sibuk .
so , bile ada mase untuk jumpa .
kitorang curi masa tu untuk meriuhkan suasana .
hehehe ...


\
neh yang nak tanya ......
hari jadi ibu ke , anak ??
cer tekaa ..!!
(^.-)

nota mata : korang rasa birthday siapa ? siapa  jawab dengan tepat , saya letak link/banner  dia kat side bar saya  . (^.^) 



6 comments:

ruff_fieda said...

burfday ibu dye...

..iNurqa .. said...

aippp . ko da taoooo . haha .

Anonymous said...

weyh..dominos la bkn dominas..ape daaaa....

ruff_fieda said...

@..iNurqa .. mne dew tao.. aq teka jep.. haha..

..iNurqa .. said...

@ruff_fieda caner ko boleh teka ngan betul ? disebabkan ko takde blog . takde adiah tuk ko . haha

..iNurqa .. said...

@Anonymous alanngggg . haha . salah , da betulkan . haha

banyak lagi cerita ....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...