Monday, November 7, 2011

salam aidiladha

salam .

Salam Aidiladha kepada semua orang islam yang baca blog saya .
macam mana dengan sambutan raya korang ?
meriah ta ?
pada sesiapa yang balik kampung , mesty korang rasa seronok kan . 
yela , jumpa keluarga tercinta .
macam saya neh , hari-hari jumpa keluarga tercinta .
jadi PELIK , kalau sehari  ta jumpa diorang .
sebab saya tinggal dengan family dan kitorang takda kampung .
bukan takda lah tapi ......
kampung kitorang nun jauh di GOMBAK ,
setiap kali raya ta rasa macam balik kampung sebab ta sempat nak panas punggung ,
 tiba-tiba ja da sampai kampung .
kalau tido , ta sempat berdengkur agaknya .
huhu .
sedih ta cerita saya ?
so , apa lagi ?
meh bagi kampung korang kat saya . 
boleh simpan dalam beg . 
nak jadikan salah satu lokasi kampung untuk tahun depan . ( oke , TIPU .! haha .)

takda ape nak di cerita ,
gamba raya tadi memang banyak tapi .....
lagi banyak yang sensored punya .
haha .
kandid banyak .
malu pulak nak tunjuk rupa anak-anak dara yang terlebih hyper neh .
silap-silap kena reject ,
so gamba yang sopan habis je saya letak kat blog ni oke .
tamao cerita banyak , 
tengok je gamba kami yea ...

start ..


|
geng raya saya  
|


ini pulak juadah pagi raya .
ini untuk pagi oke .
tengahari lain , petang lain , malam pun lain .
saya ziarah dalam 7 rumah dalam 1 hari neh .
4 rumah saya pegi ,.
saya mencekik rendang dan sebagainya .
kembung perut weyhhh .
3 rumah lain tu still makan ....
tapi kuih muih je ..
lagipun tak ramai buat kuih raya aidiladha .
diorang lebih pada daging je .
betul tak ?


ini pulak kat rumah tunang kakak .
baru je masuk terus amik gambar .
tatao malu sungguh  .
haha


nak jugak tepek kat sini .
sebelum masuk rumah tunang kakak .
comel ta .?
comel ta .?
comel kan .?
[ perasan . (^.-) ]

tak banyak gamba yang ada lah . 
takpe , esok mungkin saya nak pegi PD .
op kos dengan pamily .
nanti saya amik gamba banyak-banyak yea .
itupun kalau jadilah sebab plan tadi .
haha . 

apa-apa pun 
SALAM AIDILADHA untuk semua umat islam yang jenguk blog saya .
(^.^)

notamata : kalau tak jadi pegi PD , saya pastikan saya keluar berjalan esok . depan rumah pun kira keluar kan ? haha . (^.-) ,

2 comments:

Penyu said...

selamat hari raya. :)
tengs ye untuk sidelink tu. tutorial simple je.

..iNurqa .. said...

@Penyu simple tapi senang faham . (^.^)

banyak lagi cerita ....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...