Saturday, November 19, 2011

karaoke time ..!!

salam .
sebenarnya da lama jugak saya pegi karaoke neh .
minggu lepas kot ,
nak upload tapi ta dapat ,
tatao kenapa ....
geram je rasa ..
disebabkan sekarang da oke , masa untuk update .
yeahhh ..!!
cekidaut gambar gambar yang ada yeah ..
weee~~~


saya , kakak dan kakak angkat saya kat INBOX KARAOKE di AXIS ATRIUM ..
nampak ta , kakak angkat saya sorok badan kat belakang kakak saya .
tamao ngaku badan chubby .
( betul ta k.iema ? (^.-) ) 

kami lagi , tengok kakak angkat saya tu , lari belakang saya pulak .
betul-betul soro badan neh .
haha

saya dan kakak sayang saya ..
sayang ke ??
sayangla~~~
nama pun kakak .
*geli geleman kalau kakak saya baca .
haha
orang kata kitorang kembar lain warna kulit kalau saya pun pakai tudung macam dea ..
hehe
(^.-)

saya dengan MH .
ta kira , sambil nyanyi sambil amik gamba .
berDUET wooo ..
sorang nyanyi kelaut , sorang lagi sore doremon .
jadilahhh~~
janji puas hati .
bukan nak pegi auditon pun kan MH .
sayang awak .
(^.-)

tengok , dea menyorok lagi ..
aishhh ..
chubby tu comel la kakak .....
peace ~~~

kitorang memang camnih .
gila dan bising .
paling bising, mestilah saya ~~~
adik la katakan ..
haha
sayang korang ...
weee~~

macam biasa .
muka mesty nak tepek kat sini .
cantik ke tak , pedulik laaa ..
janji ada yang sayang ..
(^.-)

inilah sesi kitorang sewaktu karaoke . 
seronok ta agak-agak ??
apa lagi ? 
jomla karaoke .. 
weehuuuu~~~


notamata : ada 6 draft lagi tinggal . tak dapat nak post semua sebab busy ngan training bowling ngan futsal .. huhu


2 comments:

Anonymous said...

yea, teserlah ketinggian aku tu..hahaha..mmg da goli goloman da den ni ha..huhu, larik jauh2...
~alangsomey~

..iNurqa .. said...

biolah .. aq sayang kakak aq . wekkkk . haha

banyak lagi cerita ....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...