Monday, December 12, 2011

Segmen up follower dengan sepantas kilat

salam ..

hari neh saya tak tao nak tulis entri pasal apa .
so , saya join satu segmen neh ..
tapi , saya neh bukan jenis join segmen sorang-sorang .
saya suka ajak orang lain join .
jomla join sama kawan-kawan..
takpe , 
korang pun CUBA macam saya .
ada takda tu , belakang kira .
yang penting korang cuba dulu ..

BELUM CUBA BELUM TAO ..


kalau nak join , klik gamba kat atas .
syarat-syarat dia simple je .


- Buat entry bertajuk ''segmen up follower dengan sepantas kilat'' dan letak banner segmen 
- dan letak caption ' BELOM COBA, BELOM TAW ! '
- postkan link entry anda di bahagian komen




8 comments:

MéuzAngelo™ XXIII said...

follower ramai tapi tak ramai yg nak baca apa guna?

hmmm.. lama2 nnt paham la tu

..iNurqa .. said...

@MéuzAngelo™ XXIII : erkkk .

Azza Afdzal said...

datang dari segmen yang sama....

http://azzafdzal.blogspot.com/2011/12/segmen-up-follower-dengan-sepantas.html

done follow awak....

//Ninie said...

Haii .. Ninie dah follow :)

http://wanisaid.blogspot.com/2011/12/segmen-up-follower-dengan-sepantas.html

G@D!z$ said...

dr segmen yg sama...dh follow sini...jom follow sy pula :)

http://belogdaku.blogspot.com/2011/12/segmen-up-follower-dengan-sepantas.html

yaya yayot said...

done follow here (:

hit me back and HI owner :D

http://besidesyayot.blogspot.com/2011/12/segmen-up-follower-dengan-sepantas.html

puteri nur afiqah said...

dari segmen yg sama.. sudah follow..
sudi2 la ke blog saya..
http://princessdiaryme.blogspot.com/2011/12/segmen-up-follower-sepantas-kilat.html

Ira said...

hye,ira follow awk :)

dari segmen same ^^

http://dinkyrara.blogspot.com/2011/12/segmen-up-follower-dengan-sepantas.html

banyak lagi cerita ....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...