Saturday, November 5, 2011

SEGMEN>SAYA KOMEN BLOG ANDA

salam .

nak join , klik farhanahadzlan

blog farhanah oke da . 
yang ta oke gadget je sebab nak bace susah . 
cam serabut je . 
yang lain oke n sangat oke .
ape pun , blog farhanah sangat comel .

wee~~

4 comments:

kai said...

ding ding..
salam tuan umah...
pokcik suke rumah ni...
agak sentimentel je design dia...
x banyak gunakan script2
so x la berat loading dia..
keep it up!

..iNurqa .. said...

tengs cik @kai .

FarhanahAdzlan said...

trima kasih krana join..sangat mnghargainye=)gadjet yg mana ye?hehe..

firstly..header klau boleh buat lawa lg..sbab itu bnda prtama yg pendatang blog kita akn nmpak..bnda first skali mstilah menarikkan?background dah ok..

susunan widget punn dah semadd..bagus..tiada widget yg xpenting bertaburan=)

dr segi tulisan entri plak..bg saya tulisan terbaik ialah VERDANA..kalau yg lain tu ,aca, kecik la plak*sya ni rabun ckit*..kalau boleh point yg penting tu tu diwarnakan spya orang nmpak tu point pentingnyer..

tajuk entri plak biar yg menarik..contoh "kucing hilang" dan "makhluk hilang tiba2" msti awk tau yg mana lbeyh menarik awk untuk membacanyanyer kan?

entri post plak..klau boleh kurangkan maximum 3entri dalam satu pages..Itu tips untuk meringankan loading blog..

dah tngok entri2 yg lepas..ok je..just perlu sntiasa update dengan cerita yg menarik..xmaula dalam satu pages tu sumer segmen je..nnti orang lain nk baca apa yer dak?

selalu tngok tutorial dr blog orang lain untuk menghias pada perkara yg perlu..saya punn buat camtu juga=)

last but not least..bnyakkan blogwalking..ping entri di tmpat lain dan comment blog orang lain=)

maaf klau trkasar bhasa..trima kasih lg sekali sbab join=)

..iNurqa .. said...

terima kasih sebab komen .
saya cuba update lagi oke .
(^.^)

banyak lagi cerita ....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...