Saturday, November 5, 2011

sambil jalan sambil makan

salam .

waktu lunch semalam, saya da janji nak keluar dengan kakak.
rehat pukul 12.15pm , kakak saya sampai office pukul 1.15pm .
gerammmmm je rasa .
satu jam tunggu macam tunggul .
lambat .
kitorang pegilah ampang point ,
cari kedai makan ,,
cari punya cari .......
kitorang pilih sidewalk coffe .
tengoklah gamba bawah neh yea .


MENU
terjah timeee

kakak tengah pilih menu .
sempat tengok kamera .
pewwitttt .

lime juice with coffee with jelly

assam laksa
terbaikkkkk

mee n mihun soto .
sedappp kacang dia .

our lunch menu 

licin .
tapi air saya ta habis .
membazir je .
saya tak minum susu sebenarnya .
excited nak rasa jelly (yang sebenarnya cincau) orderla air neh .
rugi ta habis .
wuaaa

muka orang kenyang . 
kenyangnyaaaaaa ..!!

ingat senang ke nak makan tempat mahal .
saya ni dahla orang yang amat kedekut .
haha
itu pun si kakak nak tambah ape2 ntah .
badan kecik pastu nak makan banyak .
ta habis , membazir lak kan .
haha 
jumaat minggu depan nak suruh kakak belanja makan victoria station .
oke ta alang ??

notamata : ingat nak tarik kakak makan kat sebelah sidewalk coffee ampang point . makan bawah pokok . sedap pun sedap, JIMAT pun yea .. (^.-)

3 comments:

Cik tikah said...

macam sedap je coffee with jelly tuh :) yummy!

..iNurqa .. said...

muahaha .
jangan rase .
ta sedap langsung ...
weee~~~

ain dzaya said...

jom rebut nie http://aindzaya.blogspot.com/2011/11/beloglist-ain-dzaya-earning-nuffnang.html

banyak lagi cerita ....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...