Sunday, July 18, 2010

buang tabiat di hari minggu..!!

hari ni..
ai buang tabiat..
bangun awal dalam pukul 8.30..
[selalu hari2 minggu ni,ai bangun waktu zohor..takpun asar..]
hehe..

lepas tu mandi..
lepas mandi pakai baju..
tunggu MD ambik ai kat rumah..
kitorang ditugaskan untuk pegi gombak kejap,..
ambik ikan yang mak ai order..

MD tengah memancing pulak..
dear berkejaran ambik ai..
pastu hantar ai pegi gombak..
lepas tu,
hantar ai balik ke ampang..
lepas tu,sambung balik aktiviti memancing yang tergendala tadi..
dear,pengorbananmu takkan ku lupakan...
wahh..!!
okeyh..
stop it..
ini belog bukan untuk bercerita pasal dear okeyh..
sorry reader..
termasuk hal personal pulak..
hehehe..
sampai mane tadi..??

okeyh,.
kitorang pegi ambik ikan..
ikan ape entah..

nak tengok gambar ikan tak..?
kejap erk..

eyh..

eyh..

eyh..

[macam lagu waka waka syakirah pulak]

alah..
mak ai da potong habis da ikan tu..
tak dapat nak tunjuk..
lainkali kalu ai g ambik ikan lagi..
ai kompem akan capture dulu gambar ikan2 tu..
siap dengan gaya lagi..
janji ai dengan readers..
[kalau lupe naseb lorh,sebab ai pun takde readers..]
hehe.
besh tak entri ai ni..
entah apa2 kan..?
memang buang tebiat..
kan3..?
hehehe

2 comments:

AISHA SAAD said...

hahahaha. agak ahh!
tapi pedehal kan?
belog kite, asal kite baca shok jadik laa. hee~

[ : emyqa: ] said...

kihkihkih..
taw xpe..
makin banyak kita post..
makin banyak idea kite nak keluarkan..
kan3..?

banyak lagi cerita ....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...