Sunday, July 18, 2010

bag tag .. tengs nek mei ..



* ANDA PERLU BUAT / ADA *
1. copy n paste batch mark BAG TAGS kat atas tu pada entry anda.
2. pic bag yang anda sedang guna untuk masa terdekat ni. ( hanya 1 shj )
3. pic waktu anda sedang guna bag tu.
4. jawab soalan2 tag ni.




2. Mana bag yang sedang anda guna sekarang ?



3. Kenapa sy suke bag ni ?
sebab simple dan senang di bawa ke mana2 .. walaupun beg ni murah dan tak canteq .. beg neh boleh dipanjangkan dan di pendekkan tali dea ..  inilah beg kesayangan ai .. ai lebiu beg .. ;p

 
4. Pic anda dan bag tu ?



 
5. pengalaman dengan bag tu ?
waktu tengah berlari tarik layang2 .. beg tu terbalik .. kebetulan waktu tu,ai lupa nak zip..
habis barang ai jatuh .. ic ai pun hilang .. aishhh .. ;p

6. kenapa anda rasa perempuan perlu bawak bag kemana - mana ?
sebab , perempuan banyak bawak barang .. walaupun barang tu diorang tak pakai pun sebenarnye .. tapi diorang simpan sebagai spare part .. ;p


7. pandangan anda bila lelaki bawa handbag perempuan ?
kalau ade perempuan sebelah lelaki tu [gf] .. ai akan rase jeles .. sebab MD tak penah wat camtu ..
tapi,
kalau takde perempuan sebelah dea .. ai rase geli ..
[jujo da nie .. ]
;p

8. cara kreatif utk elak beg anda diragut ?
di sebabkan ai pernah kena ragut..
ai da pilih beg yang sesuai..
iaitu beg silang..
;p


9. bag atau kasut ? mana satu anda pilih ?
tak pilih mana2 pun .. sebab ai jenis tak kesah .. janji boleh pakai ..
lagipun, ai lebih suke pakai beg dan kasut kakak ai ..
kat situ da boleh budget..
[kantoi sudah..]
;p

10. TAG 5 orang kawan anda yang anda nak tau ttg begnye!

3 - fad
5 - iqa

 
p/s : jgn lupa bgtaw rakan yg anda tag ni. :p

3 comments:

nabilah_2908 said...

owh...thnks...nnti sy buat yupp...(^_^)

jom ke APA KATA HATI pulak,
CREAM PUFF

puteriqaizyan said...

tenx a lot..
i'm gonna do this after im going home oke :)
hope u dun mind..
kat kolej tenet susah nak dapat :)

::fadxieza:: said...

hohoi..
thanx tag i..
i lap u..
hehe..

banyak lagi cerita ....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...