Friday, December 2, 2011

Giveaway by Aida Shafiena & Fasihah Latiff

salam ..

hari neh taktao nak post entri apa . 
ikutkan ada dua , tiga entri kat dalam draft . 
tapi nanti2 la update .
update GA neh pun kire update kan ?
dari kosong je entri ..
huhu


jom ramai-ramai pakat join GA neh .
tak menang pun takpe ..
at least kita ada cuba dari tengok je kan ?
( kata-kata yang lebih untuk sedapkan hati sendiri .. haha .. (^.^) )

PERATURAN UNTUK JOIN ...

1-WAJIB follow blog Aida Shafiena dan Fasihah Latiff
2-Malaysian blogger only
3-jika peserta kurang daripada 15 orang..maka terbatallah GA ni
4-buat title entry yang bertajuk Giveaway by Aida Shafiena dan Fasihah Latiff
5-tepek banner blog n linkkan ke blog Aida atau Fasihah
6-tag 2 orang atau lebih n pastikan mereka tahu mereka telah di tag
7-like fanpage atau follow blog sponsor
8-masukkan link entry GA ke ruangan comment blog Aida ATAU Fasihah

terima kasih pada Rabiatulaini Hashim sebab tag saya . 
saya da buat ..
nak tag sape pulak yea ...

hmmm ...

1 . ishiko
2.  Cik Bunny 

orang yang saya tag , saya akan beritahu . 
kompemmm ..

(^.-)


2 comments:

Nurul Ainaa said...

Okay goodluck dear! (:

Cik Bunny said...

tq tag cik bunny.
good luck =)

banyak lagi cerita ....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...