Saturday, December 3, 2011

gila seharian .

salam .

hari isnin hari tu cuti kan ??
saya dan MH jadi gila seharian ..
berjalan macam ta ingat dunia ..
pastu berlagak macam orang kaya ..
malas cakap banyak .


mula-mula kitorang layan boling .
3 game kitorang main bowling .




neh hasil kitorang lawan .
m - MH 
n - saya
teruk ta saya main ?
teruk kan ? 
wuaaaa .. 



lepastu , kitorang pegi tasik ampang hilir .
berjalan sekejap kat situ . 
sekejap je pun .
ta sampai half tasik pun jalan , kitorang patah balik .
kitorang bincang nak pegi tengok wayang .
so , kitorang pegila galaxy .


haaa ..
perbincangan kitorang da success ..
dapat jugak tengok wayang cerita immortals .
cerita neh da lama keluar .
sebelum neh pernah nak tengok cerita neh .
tapi , 'TER'beli cerita IN TIME .
cerita IN TIME lagi besh dari cerita IMMORTALS .
haishhhh ..



aktiviti seterusnya ke karaoke .
penyumbang suara terhebad di masa kini .
(hebatlasangat)
kalau saya la , saya prefer nyanyi lagu-lagu yang boleh menjerit-jerit .
boleh memekak .
hilang tension-mension yang ada .



waktu malam pulak kitorang berjalan ke ICT SHAH ALAM .
memang batak la .
dulu waktu saya pegi , parking bukan main sempit .
dari bawah nak berjalan ke atas .
sekarang , parking pun seploh RM .
pastu ada rumah salji , game .
banyak lagi la .
disebabkan da seharian keluar .
semua tu kitorang ta main .
letih .
datang ICT pun sebab kawan MH nak bawak buah hati dea berjalan kat situ .
dia nak tau jalan je .
dia orang N9 .
ta tahu sangat jalan KL .
kitorang jadikla , pemandu pelancong ta berbayar sekejap .
tapi okelahh .
at least kitorang tao yang ICT da buat banyak perubahan .
lepas neh , bolehla datang ICT dengan azam nak main semua game yang ada .
haha .
tamak .
sampai rumah pun da pukul 2 pagi .
memang letih la sebab ari selasa keja .
wuaaaa ...

notamata : betul ke kalau nak main game kat ICT tunjuk tiket parking je dapat main secara free ??


2 comments:

...kAta hAtiE.. said...

klo ko main bowling mst byk dpt mata 99 kn? caiya la dek ^___^

..iNurqa .. said...

@...kAta hAtiE.. : sy suka no 9 . (tetiba) haha . :)

banyak lagi cerita ....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...