Thursday, November 17, 2011

dia sudah bertunang ...........

salam ..

dia sudah bertunang ..
sedihnya rasa hati ..
kenapa dia bertunang ..
 kalau dia nak bertunang , apa yang akan jadi pada saya .
habislah saya macam neh .
saya rasa hilang la ..
sedihhh ..
korang , tolong saya tenangkan hati neh .
saya pun nak bertunang jugak .
dia dah jumpa dengan jodoh dia .
saya ??
masih terkapai-kapai sebab dia dah bertunang dulu .
saya doakan mereka cepat-cepat kawin .
saya oke je bab datang-datang majlis neh .
asal dapat makan free saya oke . 
apa pun , jom kita layan gambar tunang dia ...

pewittttt~~~

jauh ta jauh uma si perempuan neh .
naik bukit .
panas oiii .
panas . 

hantaran dari pihak perempuan .
cantik.

cantikkan ?
dialah yang nak bertunang .
series ..
jeles~~
tapi jodoh mereka neh sampai dulu ..
saya oke ja ngan dia .
cantik orang dia ..
tinggi pun lebih kurang sama ..
tapi badan saya lebih gemuk dari dia neh .
saya da gemuk sekarang .
oke . oke . saya diet pasneh ..!!

mereka neh satu kelas .
kecuali saya dengan gurl yang pakai tudung hitam .
kitorang sesat~~
haha

majlis berlangsung ...

fara , 
sori tak dapat tunggu sampai majlis habis .
budak-budak yang pegi ngan saya ada hal .
so , saya balik awal .
saya ucapkan tahniah kat awak yea .
jangan lama sangat tunang yea .
dengar-dengar orang tunang neh banyak dea punya dugaan .
kekalkan pertunangan neh sampai ke jinjang pelamin ..
bila kawin nanti jemput saya yea . 
nak jadi tukang makan ..!!
boleh ?
ta boleh pun saya ta heran sebab saya akan datang untuk makan . 
haha ..
(^.-)

eyh .. eyh .. 
korang jangan ingat MH yang bertunang ngan si kawan saya neh .
mintak simpang la~~~
kawan saya neh tunang ngan boipren dia .
saya sedih sebab ramai da kawan saya da tunang , kawen dan updated da ada yang ada baby .
macam tak percaya oke .
kitorang baru 2* . 
muda lagi .....
tapi diorang da mampu menempuh kehidupan rumah tangga .
series .. saya jelesss weyh ..

saya nak kawennn ....!!

nampak ta kegemukan saya .
maluuu..!!
diet time ..!!
seriously ..!!

notamata : berenti makan untuk 4 jam . (^.-)

2 comments:

Cik Nurul said...

laaaa... mati2 igt yg si die tu betunang dengan buah aty u dear.. pelik! bile baca smpai abes baru taw... hahahahaa suspen jek.. ^^

..iNurqa .. said...

@Cik Nurul : naseb baik u baca sampai habis . weee~~~

banyak lagi cerita ....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...