Friday, October 21, 2011

Jalan2 di pagi hari

salam ..



Jalan2 dipagi hari untuk hari ni punya entri .
saya post petang sebab pagi , tenet kena block at office .
so , kena simpan entri sampai petang .
haha .

Ingat ape ?
Jalan2 ni jalan ke shopping mall?
Jalan2 tengok wayang ?
Bukan . bukan .
Ini jalan pagi nak pegi keja .
Pagi2 nak pegi mane lagi kalau bukan keja .
*ye dak ?

Pagi2 hari ni lagi , saya kena tolak 2 kereta .
Tak larat betul nak tolak .
Kereta mahal , mesty la berat kan ?
Bukan tolak camtu , toink tu tapi tapi tolak nak bagi laluan cik viva keluar .
Naseb baek kakak saya ada .
Kalau tak , memang harapan la kereta tu nak bergerak .

Ondeway ke office lak ternampak sepasang kekasih @ suami isteri ..
Si lelaki bukak sweater pastu kasi si perempuan pakai .
So sweettt .
Jeles saya tengok .
Oke .
Cik Mi bile nak wat camtu kat saya ?
Paling tak pun , layan saya macam puteri raja sudah cukup .!
Boleh tak ?
haha

4 comments:

ain dzaya said...

mesti kat office dah gundah gulana xley update blog..thethe..online fb lagilah..

..iNurqa .. said...

unline fb boleh .
blog je taleh .
huhu

ameed nawi said...

shoutbox xde k???susa skit uhh...cner nk promote blog nh..kihhh3

..iNurqa .. said...

ade shoutbox , sebelah kiri . caner leh takde lak aihhh . (^.^) . takpe , pomot je kat komen neh .

banyak lagi cerita ....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...