Tuesday, March 16, 2010

skodeng..???

salam..
Tadi aq terdengar hot fm..Diorang punye hot check bertajuk kenangan yang tak dapat dilupakan waktu sekolah dlu..wah....!!!Aq teringat kisah-kisah dulu dan aq teringat kisah yang paling kelakar selama aq sekolah kat situ..
Citer nih pasal mengintai..

Jangan wat benda tak senonoh..Nanti ada yang.........
skodeng...!!!



Cerita ni waktu aq form 2..Tahun 2004..Aq ngan kawan aq tengah kawad kaki..Waktu rehat,aq mcm terdengar kawan-kawan aq cerita yang bunyi dia lebih kurang macam ni la....

'aq dengar si boy ngan si gurl ader kat atas..?betul ker..?'

'hahaha..maner ko tau..?'

'ader sumber..wakakaka..apa lagi..j0m la..'

Aq yang sememangnyer nakal...ikut menyibuk..

'nak ikut..nak ikut..'

'j0m r..'

'tapi jaga-jaga sebab ada orang yang cover line budak-budak tu kat situ...'

'okey..'

Kitorang pun mula bergerak..Kitorang bahagi kepada 2 kumpulan..Team 1 kumpulan perempuan & team 2 kumpulan lelaki..Aq j0in kumpulan 2..hehehe..Aq follow budak-budak lelaki sebab aq ni bukan lah seorang kaki ngendap..Aq ni budak baik seyh...Ahaksz...

Kitorang pun mulakan gerakan mencari..Naik tingkat 1,takda..Naik tingkat 2 pun takda..Naik tingkat 3,kitorang macam terdengar something..Syhhhh..!!

'ahhh..ahhhh.ahhhh...'

Punya r berdebar-debar hati aq..Yelah,first time aq nak jadi budak jahat..Kitorang pun skodeng sebalik tembok..
Citttt....!!!!!
Celaka betul...
Rupa-rupanya tu kumpulan budak-budak perempuan tadi..Diorang mengaduh sakit lutut sebab diorang merangkak dari hujung koridor ke hujung koridor...




Bila dah jumpa tu..Kitorang combined la jadi satu..Kitorang melangkah dengan sesantun yang boleh sebab kitorang tak nak budak jaga line perasan kedatangan kitorang..Ahaksz..Dari jauh kitorang nampak kawan subahat kitorang yang merupakan boyfriend kepada budak jaga line ni pancing awek dia duduk kat tempat lain..Kitorang cepatkan sikit langkah,tak nak terlepas peluang la konon..Ahaksz..Sampai kat kelas tuh,kawan aq da mula duduk tepi pintu & tepi tingkap..Tak tau kenapa,aq tak berani..Means,aq tak sekodeng la..Aq jadi jaga line untuk kawan-kawan aq yang mengintai pulak..wakakaka..

Tak sampai 10 minit,aq terdengar si budak jaga line tu menjerit kat kitorang..Budak yang buat projek tu terkejut la..Kitorang pun ikut terkejut jugak..Ape lagi..!!cha alif ba waw ta...Kitorang pun cabut la..Kelam kabut macam tak cukup koridor..Wakakakaka..Gilo siot..!!Besok dia,kitorang ingat nak bagitau cikgu..Tapi malas la..Nanti kitorang nak skodeng apa lagi..??Wakakakakaka....

Okey..cerita da habis..hahahhaa..

to : liana,nik,sarina,razma...korunk mmg giler..wakaakakka..

MOTS : Jangan buat benda tak senonoh...tak baik.. hehehehe..



1 comment:

...kAta hAtiE.. said...

bengong je.. hadoooi bahak jd nyer. suspen betol! hahahaha

banyak lagi cerita ....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...